HOME    AGENDA    DOWNLOADS    VRIENDEN GS    FOTOGALERIJ    VLAGZALMVLIEGEN    GRAYLING SOCIETY UK   FLY FISHING GAZETTE

 


 

 


 

Publicaties van the Grayling Society

De Grayling Society heeft een aantal gidsen, folders en boekjes gepubliceerd, ten behoeve van degenen die geļnteresseerd zijn in het behoud van de vlagzalm. De Grayling Society heeft ook een regulier programma van publicaties, waaronder het herdrukken van oudere literatuur geproduceerd door de Society.


The Grayling Angler's Guide
 

Dit zeer populaire boekwerkje is alleen te koop voor leden. Deze gids geeft een uitgebreid advies over waar men precies kan vissen op vlagzalm in heel Engeland, Schotland en Wales. In het boekje vindt men een keurig overzicht van alle vlagzalmwateren en waar men precies de dagkaarten en/of Season tickets kan kopen. De gids wordt elke 2 jaar geactualiseerd.

LET OP - De Grayling Society is GEEN hengelsportvereniging en dus GEEN eigenaar van viswater. Als lid van de Grayling Society mag je dus nergens vissen zonder vergunning en/of uitnodiging. De Gids is speciaal gemaakt als een extra service voor de leden van de Grayling Society 

Grayling

 

Grayling, is ons clubblad en "Journal of the Grayling Society" wordt tweemaal per jaar gepubliceerd in de winter en de zomer. Het is echte alleen maar in het Engels verkrijgbaar en wordt gedrukt in handig A5 formaat.


Dit 64 pagina's full colour glossy tijdschrift staat boordevol met informatie die van belang is voor alle vlagzalmvissers. Het bevat veel exclusieve artikelen, vaak geschreven door bekende en gerespecteerde auteurs. Het blad wordt nog eens extra aantrekkelijk gemaakt met een selectie van goede kwaliteit foto's en belangrijke en succesvolle vlagzalmpatronen.

 

Members Handbook


 

 

 

 

Grayling News

 

Grayling News is een 4 paginas in A4 opgemaakte nieuwsbrief van de Grayling Society volledig geconcentreerd op nieuws en informatie betreffende de vlagzalm. De nieuwsbrief wordt aangevuld met lokale en internationale verslagen van de Area secretarissen en informatie over toekomstige vliegvis-evenementen.

 

 


 

 

    top   

 


 

 

 
         


 
 

 

                                           © Grayling Society Holland 1997-2015 - Created and maintain by Hans van Klinken